Uitnodiging Gezondheidsmonitor ontvangen? Meedoen is belangrijk!

Dit item is verlopen op 12-12-2016.

De Gezondheidsmonitor Volwassenen en Ouderen 2016 is gestart.

Hoe gaat het met u?

Afgelopen weekend viel er bij 45.000 volwassenen (19+) in de regio Gelderland-Zuid een gezondheidsenquête op de deurmat. Dit grote gezondheidsonderzoek wordt om de vier jaar door de GGD georganiseerd, in opdracht van de gemeenten in Gelderland-Zuid. Inwoners die de enquête ontvangen, zijn door het CBS willekeurig geselecteerd.

Heeft u de gezondheidsenquête ontvangen?

Enkele weken geleden heeft u waarschijnlijk al een uitnodiging ontvangen om de enquête digitaal in te vullen. Heeft u deze enquête toen niet ingevuld? Dan kunt u deze nu op papier invullen. Hoe meer mensen de gezondheidsenquête invullen, hoe meer inzicht wij krijgen in de wensen die er leven in onze gemeente. En hoe beter wij vanuit de gemeente gezonde activiteiten kunnen organiseren die bij u passen.

Neem een kop koffie of thee en ga er even voor zitten

Het invullen van de enquête kost u ongeveer een halfuur. Onder de respondenten verloot de GGD een iPad, wellnessweekend en enkele festivalkaarten.

Kent u iemand die de enquête (ook) nog moet invullen?

Moedig deze persoon dan aan om de enquête in te vullen. Een goede gezondheid is immers voor iedereen belangrijk!

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen? Dan kunt u mailen naar onderzoek@ggdgelderlandzuid.nl. Op de website van de GGD is meer informatie te lezen. 

Top