Gunning uitbesteding VraagWijzer West Maas en Waal definitief

Dit item is verlopen op 04-01-2018.

Op 13 oktober is de gunning uitbesteding VraagWijzer West Maas en Waal aan Stichting Swon-NIM definitief. 

Vanaf heden gaat Stichting Swon-NIM verder onder de naam Sterker sociaal werk. De wettelijke termijn van 20 dagen is voorbij. Er heeft niemand bezwaar gemaakt tegen de gunning. Zij gaan voor een periode van vijf jaar de taken van VraagWijzer uitvoeren.

Sterker sociaal werk zal de dienstverlening blijven voortzetten vanuit de huidige naam VraagWijzer West Maas en Waal en de huidige locatie. Onze inwoners kunnen ook na 1 januari 2018 terecht op het vertrouwde adres, Van Heemstraweg 50 in Beneden-Leeuwen, het vertrouwde telefoonnummer (0487) 790 790 en bij de vertrouwde consulenten van VraagWijzer.

Op iedere vraag een helder antwoord

Wilt u informatie of advies over uw dagelijks leven? VraagWijzer is uw eerste aanspreekpunt en dé plek waar u terecht kunt. De consulenten van VraagWijzer zoeken samen met u naar een oplossing voor uw ondersteuningsvraag. Is er specialistische zorg nodig of zijn er misschien ook mogelijkheden te vinden in uw eigen omgeving, bijvoorbeeld bij familie of buren? Het is in ieder geval maatwerk. De oplossing die het beste bij uw persoonlijke situatie past. Een indicatie of toestemming voor gespecialiseerde zorg verloopt altijd via VraagWijzer. Wat er ook gebeurt, u houdt zelf de regie, de consulenten van VraagWijzer wijzen u de weg. Meer informatie vindt u op deze website. Liever persoonlijk contact met één van de consulenten? Bel (0487) 790 790.

Top