Nieuws

 • Aanvragen HHT-bonnen voor extra huishoudelijke ondersteuning in 2019

  Hebt u een indicatie voor huishoudelijke ondersteuning (HO) of bent u mantelzorger en woonachtig in onze gemeente? Dan kunt u HHT-bonnen aanvragen bij VraagWijzer West Maas en Waal.

 • Brief toegang persoonsgegevens

  Per 1 januari 2018 gaat Sterker sociaal werk voor een periode van vijf jaar de taken van VraagWijzer West Maas en Waal uitvoeren. In de dienstverlening verandert niets. U kunt gewoon terecht op het vertrouwde adres, Van Heemstraweg 50 in Beneden-Leeuwen, het vertrouwde telefoonnummer (0487) 790 790 en bij de vertrouwde consulenten van VraagWijzer.

 • Ondertekening overeenkomst VraagWijzer West Maas en Waal

  Op 19 december is de overeenkomst voor uitbesteding van VraagWijzer West Maas en Waal door de gemeente en Stichting Sterker ondertekend. De ondertekening vond plaats in het gemeentehuis door wethouder Bert van Swam en Arie de Vries, directeur Stichting Sterker. 

 • Aanvullende huishoudelijke ondersteuning ook in 2018

  De gemeente West Maas en Waal biedt ook in 2018 de mogelijkheid tot aanvullende huishoudelijke ondersteuning. Dat zijn extra werkzaamheden die niet vallen onder de indicatie huishoudelijke ondersteuning. Zoals een grote schoonmaak of een keer extra ramen zemen.

Archief
Top